Post by epjanrowthnelti on Mar 8, 2022 0:58:56 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Nick ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Nick IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ σημεία χάκερ ▞▞▞
▞▞▞ Nick 2022 version ▞▞▞
Nick Rozrywka rehc
Γιατί μου δείχνει ότι η σύνδεσή μου στο Διαδίκτυο είναι κακή αν είναι καλή.
Κοίταζα τις κακές κριτικές για αυτό και ήταν αλήθεια, αλλά οι διαφημίσεις δεν είναι όλες τόσο κακές! Όπως τα παιχνίδια που θέλω, υπενθυμίσεις για εκπομπές ότι μια πρεμιέρα σύντομα και πολύ και μου αρέσει αυτή η εφαρμογή, μου άρεσε περισσότερο η παλιά όμως επειδή είχε παιχνίδια και καλλιτεχνικά, αλλά πάντα παρακολουθώ το Side Hustle και το The Astronuats σε αυτήν την εφαρμογή με την οικογένειά μου στο Τηλεόραση ευχαριστώ Νικ μου φτιάχνεις τη μέρα κάθε μέρα!
Του έδωσα μόνο ένα 3 αστέρι επειδή αφαίρεσαν όλο το παιχνίδι και δεν αναβάθμισαν καν τη νέα τηλεοπτική εκπομπή που μόλις ανέβασαν εκεί. Εννοώ ότι συνήθιζα να το λατρεύω και υποθέτω ότι εξακολουθώ να το αγαπώ, αλλά παίρνουν όλη τη διασκέδαση από το αν. Εάν εσείς οι κατασκευαστές εφαρμογών nickelodeon διαβάζετε αυτό, θα το εκτιμούσα πολύ αν μπορούσατε να επαναφέρετε τα παιχνίδια στον ιστότοπο. Ελπίζουμε ότι αυτό ήταν αρκετά χρήσιμο για να μιλήσουμε λίγο στους κατασκευαστές εφαρμογών. Παρακαλώ και ευχαριστώ.
Listening Japanese, Chinese and English: Voiky Eğitim ork
Προσπάθησα να συνδεθώ με τον πάροχο της τηλεόρασης μου και το comcast δεν είναι εκεί, οπότε δεν μπορώ να παρακολουθήσω όλες τις εκπομπές μου. Τι να κάνω?
Το γεγονός ότι δεν έχει κλασικά όπως το avatar και το θρύλο της Korra είναι απογοητευτικό.
Αυτό είναι ό,τι καλύτερο μπορείτε να δείτε εσείς και τα παιδιά σας😘
Αυτή η εφαρμογή έχει μια πολύ, ΠΟΛΥ περιορισμένη επιλογή εκπομπών για να διαλέξετε, και ακόμη λιγότερα επεισόδια. Κατέβασα αυτήν την εφαρμογή για να μπορώ να περνάω καλά με νοσταλγία και να παρακολουθώ εκπομπές που έβλεπα ως παιδί, όπως οι Fairly Odd Parents και ο Μπομπ Σφουγγαράκης, καθώς και να δοκιμάσω κάποια άλλα παλιά κλασικά που δεν είχα ποτέ την ευκαιρία να παρακολουθήσω, αλλά το μόνο μεγαλύτερο Η παράσταση που μπορούσα να βρω ήταν ο Μπομπ Σφουγγαράκης. Το Even Fairly Odd Parents είχε φύγει και αυτή η παράσταση μόλις τελείωσε πέρυσι! Και για να το ολοκληρώσουμε, ήταν ένα από τα σόου με τις υψηλότερες εισπράξεις του Nickelodeon! Επομένως, δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος για τον οποίο ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ να είναι εκεί. Το ίδιο μπορεί να εφαρμοστεί και στους Rugrats και Hey Arnold. Δεν ξέρω πολλά για αυτές τις εκπομπές, αλλά ξέρω ότι ήταν εξαιρετικά δημοφιλείς και είναι ακόμα αρκετά δημοφιλείς μέχρι σήμερα! Για μια εφαρμογή που ισχυρίζεται ότι έχει μόνο τα καλύτερα του Nickelodeon, σίγουρα λείπει η συντριπτική πλειοψηφία των καλών τους εκπομπών. Θέλω να πω, μπορώ να καταλάβω ότι δεν περιλαμβάνονται εκπομπές όπως το Rocko's Modern Life και οι Ren and Stimpy, αλλά αρκετά περίεργοι γονείς; Σοβαρά? Όχι μόνο αυτό, αλλά αυτή η εφαρμογή είναι αποδιοργανωμένη και ακατάστατη. Δεν υπάρχει μηχανή αναζήτησης, δεν υπάρχουν επιλογές ταξινόμησης και τα επεισόδια είναι απλώς διασκορπισμένα τυχαία. Αυτό είναι απολύτως απαράδεκτο. Πώς μπορεί μια εφαρμογή που φτιάχτηκε στην εποχή μας να μην έχει εφαρμόσει μια τόσο βασική δυνατότητα; Περιττό να πω ότι είμαι ΠΟΛΥ απογοητευμένος. Εφαρμογές όπως η Disney NOW έχουν την ίδια ιδέα, μόνο ΠΟΛΥ καλύτερες. Μπορεί να μην έχουν όλες τις παλιότερες παραστάσεις, αλλά τουλάχιστον ξέρουν τι κλασικά να ανεβάσουν εκεί! Έχουν μεγάλη ποικιλία σε εκπομπές, ακόμη και πριν συνδυάσουν και τα τρία κανάλια! Όχι μόνο αυτό, αλλά έχουν πολλές σεζόν για την πλειονότητα των εκπομπών τους και είναι τακτοποιημένα για να τα βρίσκει ο κόσμος εύκολα. Λατρεύω τα κινούμενα σχέδια Nickelodeon, αλλά αυτή η εφαρμογή είναι τρομερή. Ωστόσο, νομίζω ότι με μερικές σημαντικές αλλαγές, όπως? - Συμπερίληψη περισσότερων τηλεοπτικών σειρών - Προσθήκη μηχανής αναζήτησης - Διατηρήστε την οργανωμένη - Συμπεριλάβετε όλα τα επεισόδια (με το κόστος ότι οι άνθρωποι θα πρέπει να συνδεθούν με τον πάροχο τηλεόρασης για να αποκτήσουν πρόσβαση σε αυτά.) Αυτή η εφαρμογή θα μπορούσε να είναι καλή, απλώς δεν υπάρχει πολλή προσπάθεια να καταβληθεί σε αυτό. Πιστεύω ότι θα το διορθώσετε σύντομα, και αν όχι, θα επικοινωνήσω οπωσδήποτε με τους προγραμματιστές σε περίπτωση που δεν διάβασαν αυτήν την κριτική. Ξέρω ότι αυτή μπορεί να είναι μια εφαρμογή καλής ποιότητας, απλά πρέπει να λάβετε υπόψη τις προτάσεις μου (και πολλών άλλων ατόμων). Ευχαριστούμε που το διαβάσατε.
Λατρεύω το nick bc, είναι καλύτερο από το να παρακολουθώ YouTube ή τηλεόραση, όπως γιατί να σπαταλάς τα χρήματά σου στην τηλεόραση, απλώς κατέβασε το Nick και θα έχεις οποιαδήποτε τηλεοπτική εκπομπή εκεί.
Μου αρέσουν ορισμένες εκπομπές, αλλά θα ήθελα να είχε παλαιότερες εκπομπές όπως το ICarly, το Victorious και το Winx Club. Θα χρησιμοποιούσα αυτή την εφαρμογή πολύ περισσότερο αν το έκανε αυτό.
Γιατί βάζετε διαφημίσεις σε αυτό;Τώρα αυτό είναι απλώς χαμηλό
Δεν είναι διασκεδαστικό, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να παρακολουθήσετε επεισόδια και δεν είναι καν δωρεάν μέλι. Δεν υπάρχουν άλλα παιχνίδια εδώ ΚΑΘΟΛΟΥ! Αυτός είναι ο μόνος λόγος που το κατέβασα, θυμάμαι ότι υπήρχαν διασκεδαστικά παιχνίδια σε αυτό και τυχαία κλιπ όταν πατούσατε το πράσινο κουμπί. Τώρα είναι ψεύτικο και εσείς τα έχετε μπερδέψει, είμαι απογοητευμένος από όλους εσάς προσωπικά. Ελπίζω να είσαι ευτυχισμένος με όλα τα όνειρα που τσάκισες.
Καλή ποιότητα αλλά δεν έχει την αγαπημένη μου εκπομπή του Nickelodeon (Teenage Mutant Ninja Turtles (2012))
Λατρεύω τις εκπομπές Nickelodeon και όταν είδα την εφαρμογή ενθουσιάστηκα πολύ που τη χρησιμοποιούσα. Ανοίγω την εφαρμογή και δεν υπήρχαν τόσες καλές εκπομπές εκεί. Επιπλέον, η περιγραφή της εφαρμογής λέει ότι υπάρχουν πολύ περισσότερες εκπομπές στην εφαρμογή από ό,τι υπάρχουν. Επίσης, το γεγονός ότι πρέπει να χρησιμοποιήσετε έναν πάροχο τηλεόρασης δεν είναι δίκαιο για όσους δεν μπορούν να αντέξουν οικονομικά το καλώδιο. Προσπάθησα να χρησιμοποιήσω τον πάροχο τηλεόρασής μου που είναι φάσμα και μας επέτρεψε να παρακολουθήσουμε μόνο το πρώτο επεισόδιο ΟΡΙΣΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ που υπήρχαν στην εφαρμογή. Δεν νομίζω ότι αξίζει να κατεβάσετε αυτήν την εφαρμογή
Αυτή η εφαρμογή είναι άχρηστη ένα επεισόδιο της εκπομπής ή κανένα επεισόδιο που δείχνει καθόλου και μετά πιστεύουν ότι υπάρχει ένα Xfinity που λειτουργεί αλλά δεν λειτουργεί
Σε πολλές διαφημίσεις και μπορείτε να παρακολουθήσετε τα πάντα μόνο εάν συνδεθείτε μέσω του παρόχου υπηρεσιών σας
Αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα, δείχνει icarly, νικητής, και ο Sam και η γάτα είναι εκεί, αλλά δεν μπορώ να τους βρω!
Πήρα πολλές παραστάσεις, αλλά όχι αυτή που ήθελα πραγματικά. Εισβολέας Ζιμ. Θέλετε να ξεχάσουμε αυτό το καταπληκτικό σόου; Τουλάχιστον βάλτε μερικά επεισόδια σε αυτήν την εφαρμογή.
Δεν μου αρέσει να χρειάζεται να συνδεθώ με έναν πάροχο τηλεόρασης. Θα πρέπει να κάνετε εκπομπές όπου δεν χρειάζεται να έχουμε πάροχο τηλεόρασης. ΑΠΑΓΙΓΑΖΩ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ. ΜΗΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΤΕ ΑΥΤΟ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΟΧΟ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ. ΕΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΤΕ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΠΑΡΟΧΟ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ, ΤΟΤΕ ΜΗΝ ΚΑΤΕΒΑΣΕΤΕ ΑΥΤΟ.
Nick பொழுதுபோக்கு yaz
Μισώ αυτήν την εφαρμογή. Δεν καταλαβαίνω γιατί χρειάζεστε έναν πάροχο τηλεόρασης fricken για να συνδεθείτε
παλιά είχαν παιχνίδια αλλά τα ξεφορτώθηκαν αλλά είναι ακόμα διασκεδαστικό
λατρεύω αυτή την εφαρμογή έχει υπέροχες εκπομπές απλά θα μπορούσε ο Nick να προσθέσει το Xfinity ως πάροχο, γιατί αυτό έχουμε εμείς και δεν το έχουν... thx
δεν δουλεύει. Δεν μπορώ να βρω τον παραγωγό μου και έβλεπα μια διαφήμιση για εφαρμογές Nickelodeon και έδειχναν το Xfinity ως έναν από τους παραγωγούς για αυτήν, αλλά όταν κατέβασα ξανά την εφαρμογή, δεν έδειχνε το Xfinity ως έναν από τους παραγωγούς. δεν καταλαβαίνω.😥
Θέλω πού μπορείτε να παίξετε ξανά παιχνίδια στην εφαρμογή. Προσπάθησα να πάω στον ιστότοπο του Nick, αλλά δεν μπορείτε να παίξετε το μόνο που μπορείτε να κάνετε είναι να κάνετε λήψη αν θέλετε να παίξετε. Και δεν έχει πλέον κανένα από τα αγαπημένα μου παιχνίδια. Δεν ξέρω τι σας έκανε να πιστεύετε ότι η απαλλαγή από τα παιχνίδια θα έκανε περισσότερους ανθρώπους να τα εγκαταστήσουν. Θα RATR 0 STAR ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ. ΜΙΣΩ ΑΥΤΗ ΤΗΝ APPPPPPP!!!!!!!! ಠ︵ಠ 🤬😠👿
Πραγματικά μισώ που πρέπει να συνδεθείτε στον πάροχο της τηλεόρασης για να παρακολουθήσετε πράγματα. τι γίνεται με τους ανθρώπους που δεν έχουν τηλεόραση και παρακολουθούν όλο το περιεχόμενό τους στο διαδίκτυο; Η εφαρμογή CW είναι ένα εξαιρετικό παράδειγμα καλής εφαρμογής. μπορείτε να παρακολουθήσετε πρόσφατα επεισόδια όλων των εκπομπών τους τραβώντας απλά την εφαρμογή προς τα πάνω και κάνοντας κλικ στην εκπομπή σας. χωρίς επιπλέον βήματα. ο νικ δεν μπορω να παρακολουθησω μια συγκεκριμενη εκπομπη εκτος αν καποιος την ανεβει παρανομα σε αλλο σαιτ....ή βγει σε dvd του χρονου 😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑👎
Δεν έχει καν τον πάροχο τηλεόρασής μου xfinity και σχεδόν κάθε εφαρμογή έχει δεν έχει όλες τις εκπομπές, δεν έχει καν κάποιες από τις καλές εκπομπές που προβάλλονταν όταν ήμουν παιδί, δεν θα πάρει καλύτερη βαθμολογία από εμένα μέχρι αυτά τα προβλήματα επιδιορθώνονται επίσης τρόπο σε πολλές διαφημίσεις
Είναι καλό για άτομα χωρίς καλώδιο που μπορείτε να παρακολουθήσετε τα παιδιά που το λατρεύω και επίσης μπορείτε να το παρακολουθείτε οπουδήποτε εν κινήσει χωρίς υπηρεσία Διαδικτύου είναι απλά υπέροχο το αγαπώ τόσο πολύ.
Λατρεύω το Nickelodeon γιατί υπάρχουν μόνο 3 εκπομπές που μου αρέσουν ο Μπομπ Σφουγγαράκης, το θορυβώδες σπίτι, το αστέρι του Πάτρικ.
Είναι ωραίο να βλέπεις επεισόδια εκπομπών και άλλα, αλλά μισώ που διέγραψαν τα παιχνίδια μου άρεσαν βλέποντας τα βίντεο και μου άρεσε να παίζω τα παιχνίδια μακάρι να είχαν ακόμα τα παιχνίδια, αλλά εκτός από τα παιχνίδια είναι εντάξει
Ω Θεέ μου! Λατρεύω τα παιχνίδια! Αλλά είναι λίγο glitch. Αποκτήστε το Xfinity για να ενωθείτε όλοι μαζί σας. τα παιχνίδια με κάνουν να αγαπώ περισσότερο τις εκπομπές. ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
Εντάξει, έχει πάρα πολλές διαφημίσεις η εφαρμογή της Disney δεν έχει αυτές τις διαφημίσεις όταν την παίζετε . Ο γιος μου δεν έχει την υπομονή να παρακολουθήσει όλες αυτές τις διαφημίσεις προτού λάβει την εκπομπή του, οπότε απλώς τις κόβει
Μπορείτε να φέρετε πίσω τα παιχνίδια, παρακαλώ δείτε όμορφα, αλλά τα επεισόδια του Μπομπ Σφουγγαράκη μπορώ να τα παρακολουθήσω στο τηλέφωνό μου! Φοβερο! Αλλά και πάλι φέρτε πίσω τα παιχνίδια!
Έχει κάποιες εκπομπές αλλά δεν έχει τις εκπομπές που θέλουμε πολύ όπως το avatar το τελευταίο airbender και ο θρύλος της Korra και κτλ. χωρίς αυτές τις εκπομπές βρίσκω την εφαρμογή βαρετή
σίγουρα θα θέλατε να μπορούσατε να παρέχετε ξεκλείδωμα μέσω της εφαρμογής και όχι μέσω ενός παρόχου. Δεν έχω κανένα καλώδιο που να μπορώ να χρησιμοποιήσω για αυτό δυστυχώς.
Λατρεύω τον κόσμο των lego jurassic, αλλά κάθε φορά που θέλω 2 να δω ένα επεισόδιο, ζητάω από 4 ο παροχέας μου είναι το moonbeam αλλά δεν είναι στη λίστα, οπότε χωρίς αυτό δεν μπορώ να δω ούτε ένα πράγμα, παρακαλώ βάλτε το moonbeam στη λίστα σας