Post by epjanrowthnelti on Mar 8, 2022 1:08:07 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Slash \u0026 Roll: MMORPG Online ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Slash \u0026 Roll: MMORPG Online IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ omogući varanje ▞▞▞
▞▞▞ Slash \u0026 Roll: MMORPG Online 2022 version ▞▞▞
Slash & Roll: MMORPG Online Rollspel yib
Ova igra ima ogroman potencijal da bude jedna od mojih najdražih igara ikad jedna stvar koja me privlači je kada kupite škrinje sa svojim dijamantima što vas može koštati novca i dobijete duplikat, dobijete osam energije, dok ako uzmete tih pet dragulja i vi samo kupi energiju dobiješ 50 do 75 energije vidi kuda idem s ovim.. za mene je to pljačka i dok se ne popravi ili promijeni neću više trošiti svoj novac na ovu igru vjerojatno bih dao bliže pet zvjezdica da nije tako
Zabavna jednostavna igra za prolazak vremena
Ok igram već 2 sezone I ovo je moje iskreno mišljenje VOLIM IGRU!!!!!!.. ali što se igra više razvija... Što više P2w igra dobiva.... Pobjeđivati u dnevnim cehovskim bitkama je nemoguće za f2p timove... Tečaj za pravi novac je također iznuđivački, a dragulji koje kupujete pravim novcem ne predstavljaju nikakav užitak u igri osim ako ne trošite 100s dnevno. Tužno je vidjeti da toliko igrača napušta igru zbog velikeeeeeeeeeeee podjele između potrošača i F2P... Zbogom.
Ova igra bi mogla biti dobra, ali u nekom trenutku je dosadna. Na kraju se borite s botovima. Ako želite više igrača morate nadograditi ovu igru. Ova igra izgleda dobro, ali joj nešto nedostaje.
Summoner's Greed: Idle TD Hero रणनीति udxa
Stvarno dobra igra, energije brzo ponestane i nema priče, ali mislim da će se razviti u jako zabavnu igricu 👌
Slash & Roll: MMORPG Online Rollspel ptu
Slash & Roll: 20v20 Online RPG Giochi di ruolo rhup
Odlično vrijeme! Lagana igra!
Sjajna igra samo dodajte još sadržaja! Oglašavajte više!
Sjajna igra, lako je igrati i razumjeti; Imam prijedlog da darovi koji se mogu zatražiti/upotrijebiti budu na vrhu popisa darova/povijesti.
Izvrsna neaktivna / Ležerna igra s cool oklopom / Kozmetika. Radujemo se što ćemo vidjeti kako ova igra raste. Bilo bi sjajno kada bi bilo više načina kao što su kampanja ili tamnica.
Baš ono što sam tražio. Lijepo i brzo. Sada samo dodaju neke zadatke kako bi zaradili dodatni novac i dragulje .. bit ćemo .. zlatni👀
Ne P2W. Vrlo dobro. Volite umjetnički stil. Brzo i jednostavno za igranje. Veliki rasipnik vremena. Ljubavne škrinje sadrže samo kozmetiku. Čini se ljubiteljima s nosačima, ali ne izgleda da mijenjaju igru. Jedino povlačenje je energija za igru. jednom rukom je super. dobiti energiju bacajući kockice, nadarene ili podizanjem razine. možete igrati godinama, ali s druge strane kada ste dobro prošli, ali vam ponestane energije, ne možete igrati... osim ako ne platite... ali platite dijamantima zarađujte polako u igri. Lagana opsesija kockanjem na skliskom terenu.
Da
Energija je preskupa. Zašto se trudite napraviti igru, plasirati je i onda nas spriječiti da je igramo? Igranje kraće od 2 minute košta 1,69 funti. Što dovraga? Ne želiš da igram? U REDU. Deinstaliranje
Glupo... ništa zabavno u prisluškivanju
Do sada je vrlo ugodno iskustvo. Ceh zapravo nešto znači u ovoj igri.
Uživam u tome, kao u animaciji kritičnog pogotka, stvarno izgleda urnebesno ružno, ali sve je tako smiješno nadati se kritici, hvala na igrici 🥰🥰
Nema dovoljno načina da dobijete više energije. Ide prebrzo.Nisam vidio puno načina za dobivanje dragulja i još nekoliko poboljšanja
Čak ni prava igra, sve ostale recenzije su lažne. Scumbag developer
Slash & Roll: MMORPG Online RPG dgu
Deff drugačije Sviđa mi se grafika posebno kritični hit lol
Čista p2w igra, nije vrijedna vremena, ocjenio bih -1/5 zvjezdica ako je moguće
To je tako cool i lako razumljivo. Volim grafiku
Idk čudno
Do sada sam uživao u igranju Slash & Roll, igra je jednostavna, zabavna i ne treba predugo da shvatim kako stvari funkcioniraju, jedino što smatram da bi trebalo promijeniti je kako igra počinje, prisiljavajući vas da se pridružite jednom od 3 ceha. Bilo bi lijepo kad bi se na to čekalo dok se ne objasni u tutorijalu, ali budući da je promjena saveza stvar, to nije problem. Drugo, trebalo bi više raditi, a ne bacati se, ako imamo misije ili neku vrstu kampanje, ali do sada ću vjerojatno uživati u igranju.Sviđa mi se igra, definitivno je zabavna i ubija vrijeme, ali jedino što mi se kod nje ne sviđa je zlatni zmaj kada birate, namještena je, zapravo nije rng, tako da osigurava da osvojite samo određenu količinu puta jer vjerojatnost da ne možete pogoditi istu 6 puta zaredom sa samo 3 šanse za to su gotovo nikakve
Iako se ova igra čini jedinstvenom zbog svojih 20v20 napada, također se čini kao da su mi lagali negdje u oglasima. Umjesto da to bude jedno bojno polje od 20 na 20, cehovi do 20 ljudi moraju pokriti 10 bojišta koja mogu biti 20 na 20. Rekao bih da bi trebao biti veći broj ljudi koji mogu biti u cehu kako bi pomogli u popunjavanju mjesta, ali smatram da jednostavno nema dovoljno igrača da popune niti jedan ceh, osim onih koji upravljaju igračima koji plaćaju za igranje.
Loce love volim igru iako sam zauzeta, ali nastavljam se natjecati
Dobra igra
Dobro provedeno vrijeme
Postaje dosadno nakon jednog dana, tako malo za raditi u ovoj igrici
Izvrsna zabava i laka za igru!
5 zvjezdica za besplatnu energiju.
Booooorrrrinnng
Daz shiza! Griva!!!
Sviđa mi se do sada
Izvrstan borac u stilu D20. Zabava, oglasi po izboru. Uživanje!
Sjajan koncept!
Igra uopće nije loša, energija brzo nestaje pa ne možemo igrati koliko želimo.
Dobra igra, ne oduzima puno vremena, brze bitke i nadam se da ćete dodati još sadržaja kao što su napadi na Boss ili tamnice ili nešto slično.
Booooooring
Dodajte globalni chat
cool igra, ali jako gladan novca
To je pickup i igra za malo nekakvu igru. bitke su konstanta, to je nekako poput borca koji se okreće, ali zaokreti su spontani. Likovi izgledaju sjajno, umjetnost je lijepa, borba s kockicama je solidna.
Zabavna i laka igra za opuštanje
10 minuta kiflica... I trebala mi je dopuna. Za ovu igru potrebno je više od 10 minuta.