Post by epjanrowthnelti on Mar 8, 2022 1:23:31 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Muffin Knight ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Muffin Knight IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ мамят код повече кристали ▞▞▞
▞▞▞ Muffin Knight 2022 version ▞▞▞
Добавете потапящ режим и игри на Google Play за архивирано и синхронизирано снимане на различни устройства! Само тези две неща, за да бъде игра с 5 звезди.
Сладка игра
Моля, интегрирайте се с услугата google play..
Заглавието ми говори достатъчно
Контролите замръзват след няколко секунди и движението става изключително ограничено! Това е забавна игра, но това я прави невъзможна за игра! Моля, поправете! ~G2
Бих дал 5 звезди, ако имаше поддръжка за бутон за връщане назад.
През всичките тези години и все още издържа! Иска ми се разработчиците да поддържат играта повече
Има много лошо откриване на удари и много евтино разположение на враговете, което съсипва голяма част от играта и искам възстановяване на сумата за такава кофти игра
Когато купих пълната версия, след като играх безплатната, тя не прехвърли напредъка ми
Обичам играта, много е проста. Нивото на лава е много лесно с грешката, която спира чудовището да хвърля камъни. Ако оставите хвърлени достатъчно камъни, това ще убие чудовището, но проблемът е, че той няма да се възроди, докато не презаредите картата.
Но глупаво загубих данните за акаунта си в Google, когато телефонът ми умря. Щастлив съм да кажа, че си заслужаваше да купя втори път. Все пак малко бижу на игра.
Хареса ми, но контролите са ужасни в новата актуализация. Героят винаги спира да работи, дори когато не движите пръста си.
Продължавайте да казвате, че скоро идват нови нива. Колко "скоро" е това?
Можем ли да актуализираме версиите за кросплатформена игра, не можем да играем с приятели на iOS9, грешка относно остарял сървър, въпреки че току-що е инсталиран на двете устройства,
Един от любимите ми за всички времена. На някои от нивата става бъг, толкова бъг всъщност, че не мога да завърша играта. Играя на моя lg g3, nexus 7 2014 и galaxy note10.1, на всички им е проблем.
Харесвам всичко в тази игра, с изключение на липсата на интеграция с игрите на Google Play.
Тази игра е бъгове, забавя и понякога се срива на моя Inspire. Това каза, че е супер забавно и силно пристрастяващо.
Добра игра
наистина е бъг и замръзва много. ако ще таксувате 3,20, трябва да опитате да го поправите. Екранът бърка и мига зелено и червено понякога, след което замръзва. тогава умирам.
за съжаление моят геймпад контролер logitech F710 (с USB OTG) на моя nexus 7 разпознава само скок и огън. Не мога да се движа наляво или надясно... моля, поправете го и ще дам 5 звезди за моята прекрасна игра...
Страхотно забавление, особено в кооперация
Изключително скучно след 4 седмици не можете да направите много, но опитайте да добавите нов режим на игра като зомбита, комбиниран с мултиплейър
Страхотно, но се нуждае от повече нива
Ако имате samsung galaxy tab 10.1, той не работи, моля, поправете го
Страхотно!
Купих 100 точки и никога не ми ги даде глупаво
Гадно, когато доставиш подаръка 9 пъти по 10, има тълпа, която те чака, когато излезеш от вратата
Angry Birds Match 3 પઝલ gfno
Това е много забавна игра, би й дала 10 звезди, ако можех, това е най-добрата игра, но наистина искам повече персонажи и нива.
Тази игра е забавна. Мога да играя завинаги, ако искам.
Актуализацията прави играта много по-трудна след победа без очевидна причина защо. Кара те да мислиш, че са го направили, за да принудят хората да купуват точки за по-високо ниво
Не се изтегля на стокова пчелна пита asus transformer
Единственото нещо, което искам е да има повече герои, карти, отключва всичко.Освен това, много солидна игра; геймплея, прекараните часове, всичко. Друго нещо, което го отличава от 5 звезди, е гласът на баба всеки път, когато вземете мъфин! Лично аз намирам това за досадно, но добре.
Харесвам играта, но не виждам опция за възстановяване на покупките.
Много предизвикателно
Забавна игра за убиване на времето
Моар герои!
Обичайте играта
Много хубава игра
Поправете изоставането, моляееееее!!!!!!!
Между всяка сцена преобръща екрана с главата надолу и трябва да наклоня телефона, за да го обърна обратно. Galaxy Nexus / ICS. Иначе добро забавление.
Muffin Knight Аркаде ujd
Muffin Knight Аркаде ujd