Post by epjanrowthnelti on Mar 8, 2022 1:39:02 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Death Incoming! ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Death Incoming! IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ megcsal sok kulcsot ▞▞▞
▞▞▞ Death Incoming! 2022 version ▞▞▞
További információ a Death Game : Sexy Moe Anime Girlfriend Dating ... Genius Studio Japan Inc. Platformok: Android (55) iOS (3) ... Death Incoming!
Összességében egy jó játék, de minden egyes megbolondult kör után megjelenik egy hirdetés, és annyira bosszantó, ha csak egy szórakoztató játékot akarsz játszani!
A hirdetések csillagászatiak. Egy hirdetésről beszélek minden, amit csinálsz és minden szinten. Ez egy szórakoztató játék, ha unatkozik.
Foooooooosssssssssssssss
Beteeeg😅😅
Ez elég egyszerű. Többféleképpen lehet nyerni vagy veszíteni. Azért kap 2 csillagot, mert túl egyszerű, és 150 szint után pontosan megismétli azokat a küldetéseket, amelyeket már teljesített, de azt állítja, hogy még halad. Szintén túl sok hirdetés az ingyenes játékhoz. A hirdetések hosszabbak, mint amennyi egy szint teljesítéséhez szükséges.
Death Incoming! Adventure goi
Legyen halál, én csak több homokozót akartam, de ezek rejtvények vagy rejtvények, amelyeket meg kell oldanod, hogy megöld a kukucskálókat. Bár szórakoztató
MINDEN EGY szinten van hirdetés! Tho, maga a játék teljesen rendben van. 3/5
Ez egy nagyszerű játék, de sok hirdetéshez .Annyira késik, hogy a játék néha összeomlik. Még a legtöbb szint ugyanaz.
Szórakozás 5 percig. Szó szerint egy hirdetés minden egyes forduló után, akár akarja az extra aranyat, akár nem. Eltávolítva.
Annyira szórakoztató, de csökkentse a hozzáadásokat
ha utálod a vért, ne vedd ezt, de ha szereted az ijesztő fizikát, szerezd meg ezt! szuper móka még tho ott vér
Halloween van, de több kihívást szeretnék. Tudd, mi a baj a hirdetésekkel. Legalább három csillag. De ez horror. Nem gyerekeknek való játék, hacsak nem úgy utálják a Halloweent, mint én. Nem gyerekeknek való játék. Összességében 3 csillag
Remek játék, nagyon tetszik az ötlet, de Jézus Krisztus a reklámok mennyisége őrült. Vegye ki a hirdetések 1/2-ét, és megkapja a többi csillagot.
A Könyv
Szórakoztató, de túl sok hirdetés ahhoz képest, hogy milyen rövidek a szintek, nem kellene minden egyes szint után egy hirdetést megnézni.
or fire that may result in serious injury or death. ... The application is available on Android and on IOS platforms as well. Android. IOS.
Sok reklám,kaki
Kill kill kill, az a könnyű izgalom, hogy maga a halál, és emlékeztet a Mrs és én által szeretett végállomásra 👍👍
Alma Mater Magazine by SZTE Alma Mater - Issuu
Detective Masters az App Store-ban - Apple
Nagyon jó játék és gyilkos stílusa a Grim Reapernek fantasztikus, a fegyverek és a Grim Reaper bőre pedig nagyon szép. Az egész játékot befejeztem, és a 86. szint után a játék megismétli a szintjeit.
Death Incoming! Kalandjátékok wdok
Death Incoming! Avontuur memj
Minden pár rejtvényre van egy hirdetés, a rejtvények között, még a szünet menüben sem lehet elkerülni a hirdetéseket. A folytatást választottam, ahelyett, hogy egy nyereményhirdetést néznék, és mindenesetre hirdetést adott. Ráadásul a rejtvények a legegyszerűbb feladványok bármelyik játék közül, amit egy ideje láttam. Mindegyik ütése körülbelül 5 másodpercet vesz igénybe. 5 másodperc egy rejtvényben, 15 másodperces furcsa átmenet, majd 30-60 másodperc a hirdetés.
Remek játék arról, hogyan lehet megölni embert
FUN & FUNNY! Játszom, hogy építsem az otthonomat és dacreate a szobákat a megölések tetején, amelyek pénzt keresnek, hogy az otthonom jobban nézzen! 💰🏘 💰💥💀🔥🔥🔥😈🔥🔥🔥🔥😈🔥🔥🔥💀💥💰🏘💰
Először játszom ezzel a játékkal, és ez a játék egyszerűen fantasztikus, ezért menj és nézd meg, ha nem nézed meg, mi a fene bajod van, nézd meg ezt
Ha az ingyenes pörgetéshez mindenképpen hirdetést fog megjeleníteni, akkor tovább kell adnia neked. Tudom, hogy ez tartja a játékot, de gyerünk, ha úgy döntök, hogy elveszítem, és mégis lejátssza őket, akkor 2 másodpercenként jön egy hozzáadás. úgy tűnik, mint
A játék jó móka lenne, ha nem kellene minden egyes pálya után reklámot néznem, komolyan több időt töltesz a hirdetések nézésével, mint a játékkal.
Megmondom őszintén, hogy még soha nem találkoztam ilyen játékkal, megnevettet, és az én beszámolóim szerint nagyon klassz játék!
Szórakoztató, de úgy tűnik, minden kattintás után van egy hirdetés! Reklámokkal tudok foglalkozni, de ez a játék EXTRA!!!
Szórakoztató, aranyos, de túl sok hirdetés. Ne zavarjon, hacsak nem akar szó szerint 10 másodpercenként nézni a hirdetéseket
Csak ez van benne. Kivéve minden szint után egy hirdetést. Út a sok hirdetéshez
Car Parking Multiplayer Simulaatio obw
Jó, de van még tennivaló, de nagyon szeretem a játékot, csak egy kicsit több frissítésre van szüksége.
🤕😔😬😨😈💀
EZ A JÁTÉK NAGYON SZÉP ÉS SZÓRAKOZÁS! Szó szerint imádom, és kaphatsz érméket, és megforgathatod a kereket valami különlegesért, mindenkinek játszania kell ezzel a szórakoztató játékkal!♡